Wij zijn Theha! Dé specialist in het produceren van zachte, zoete kokos- en fruitproducten, waarvan Kokosbrood waarschijnlijk het meest bekend is.

Waarom onze kokosproducten?

De mogelijkheden met kokos zijn eindeloos. We laten u graag zien waarom onze zachte kokosproducten een goede bijdrage aan uw assortiment kunnen leveren;

  • Creëert een geheel nieuwe consumentenbeleving – Dunne zachte kokosschijfjes als broodbeleg, vulling en decoratie in vele variëteiten.
  • Handig en tijdbesparend – Snel en gemakkelijk te gebruiken + hersluitbare verpakking, ideaal voor het hele gezin.
  • Gemakkelijk te bewaren – Opslag bij normale binnentemperatuur is voldoende.
  • Diverse gezondheids- en voedingsclaimsBron van vezels, gunstig kokosvet, glutenvrij, allergenenvrij.
  • Gewaardeerd product – Verkocht in bijna elke Nederlandse supermarkt en een groeiend aantal buitenlandse supermarkten, sinds vele jaren.
  • Modern labelontwerp – Kan naar de wens van de klant worden aangepast (volgens bepaalde volumes).

Wat kunnen we voor u betekenen?

Theha staat bekend als betrouwbare partner. Daar zijn we trots op. Wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in. Of het nou gaat om productinnovatie- of ontwikkeling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van concept tot product. Van plakjes voor op brood tot blokjes voor in de yoghurt. Van groente tot fruit. Van biologisch tot vegan en van private label tot premiummerken.

Kwaliteit, creativiteit en innovatie zijn de kernwaarden voor de ontwikkeling van onze originele recepten. We gebruiken de modernste technieken, maar houden altijd de tradities van ons vak in gedachten. Met dit doel in gedachten werd Theha opgericht in 1954. De uitdaging die ons alert houdt, is om, samen met onze partners, heerlijke kokosproducten, decoraties en ingrediënten te creëren. Prachtige producten die mensen gelukkig maken.

Wij vertellen graag meer over onze passie en staan u met enthousiasme te woord om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.