Wij bereiden onze producten met liefde en zorg. Het leveren van uitstekende kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Duurzaamheid

Bij Theha waarderen we onze supply chain. Onze visie op duurzaamheid komt bijvoorbeeld tot uiting in de langdurige samenwerking met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Ons belangrijkste streven is om zaken met integriteit te doen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze productieketen, we willen de oorsprong van onze ingrediënten weten en zijn van mening dat transparantie essentieel is voor een verantwoorde werkstructuur. Onze medewerkers spelen in dit alles een zeer belangrijke rol; ze vormen de basis van onze organisatie. Samen creëren we een veilige en gezonde werkomgeving.

Herkomst van onze kokos

Wij werken uitsluitend samen met nauwkeurig geselecteerde plantages in Zuidoost-Azië die kokos van de hoogste kwaliteit  leveren. Deze zijn allen gecertificeerd tegen een GFSI-erkende voedselveiligheidsstandaard en werken ook op hoog niveau aan  duurzaamheid en ethiek. Door de nauwe relatie met onze leveranciers houden we zicht op de kwaliteit en is de herkomst van ons voornaamste ingrediënt transparant en gezekerd.

Kwaliteitscertificaten

Theha b.v. voert een gecertificeerd voedselveiligheidsmanagementsyteem op basis van de internationaal GFSI erkende normen en -standaarden. Hiermee worden voedselveiligheid en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau geborgd. Daarnaast zijn we ook Skal gecertificeerd voor onze biologische productie.

Ons kwaliteitsteam

Ons team werkt continue aan de verdere ontwikkeling van het voedselveiligheidsmanagementsysteem. Naast het waarborgen van de kwaliteit, weten we ook wat er speelt in de markt en blijven we innoveren. Daarmee bieden we concepten die passen bij de laatste trends en dieetvoorkeuren. Benieuwd hoe we dit doen bij Kokosbrood? U leest het hier.

Heeft u opmerkingen of vragen over ons kwaliteitssysteem? Ons kwaliteitsteam staat voor u klaar!