Theha is al 65 jaar gespecialiseerd in de verwerking van kokos- en fruitproducten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in ons vak en uitstekende productkennis de perfecte combinatie gevonden tussen gezonde & lekkere zoete producten voor ieder moment van de dag.

Een ijzersterk begin

Enthousiasme voor kokos en fruit was in 1954 de reden om Theha op te richten. De belangrijkste pijlers waren kwaliteit en zorg voor de smaak en dat is het 65 jaar later nog steeds. Theunisse, de oprichter van Theha, ontwikkelde het recept en besloot Kokosbrood voorgesneden te gaan leveren. Een goede beslissing, want al snel groeide Theha uit tot marktleider in Nederland. De vraag naar de producten ging onverminderd door. Vandaag de dag is het assortiment uitgebreid en leveren we de producten over de hele wereld! Kokosbrood is niet zomaar een uniek product. Het is een product dat we bij Theha met z’n allen maken. Van het deeg tot het inpakken en van de logistiek tot de verkoop.

Puur natuur

Het werken met producten vanuit de natuur, dat is het mooiste wat er is. Theha koopt haar producten in bij gecertificeerde leveranciers in Zuidoost-Azië. De grondstoffen worden verwerkt in eigen fabriek. Zo houden we zicht op de kwaliteit. En dat proef je!

Productie van begin tot eind

Theha heeft haar grootste productielijn in Harderwijk, Nederland. Centraal geleden in Noord-Europa en op minimale afstand van de grondstofleveranciers uit de regio. De inrichting van de fabriek laat zich door een woord omschrijven: professionaliteit. In de fabriek zijn alle technieken voorhanden processen te sturen en te beheersen. Van koken tot mengen en van snijden tot verpakken.

Liefde voor het ambacht

Wij zijn nog steeds enthousiast over ons product en daar staan we niet alleen in. De medewerkers zijn de kern van het bedrijf. In de fabriek werken bakkers met liefde voor het ambacht. Zij zorgen voor de overheerlijke zachtzoete kokosproducten. Alleen al in Nederland zijn er duizenden mensen die dagelijks genieten van onze producten. Dat hebben we samen gemaakt in onze eigen oer-Hollandse fabriek en daar zijn we trots op! Daar doen we het voor! Dag in, dag uit. 

De wil om te vernieuwen

Ondernemen is het zien van kansen en inspelen op vraag. We innoveren, maar de filosofie van onze oprichter staat als een huis. We houden vast aan kwaliteit, smaak en maken een goed product. We breiden ons productaanbod uit naar de behoeften van onze klanten, voor de consument en de zakelijke markt. Daarnaast bieden we een gangbaar assortiment, door de verschillende producten én eindeloze mogelijkheden.We hebben aandacht voor trends en de wensen van de consument. Daarom bieden we verschillende ingrediënten- en allergenen opties aan. Zo zijn de producten voor heel veel mensen toegankelijk!

Betrouwbare partner

Theha staat bekend als een nuchtere, kennisintensieve partner, waarbij samenwerking en het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Vooruitstrevend als we zijn denken we vanuit innovatieve oplossingen met u mee. Wij bouwen aan vertrouwen en handelen integer en verantwoordelijk. Onze hoogwaardige kennis vertalen we graag naar een duurzame partnership met u.

We staan bekend als een fris en dynamisch bedrijf. Om dat te blijven, moet je natuurlijk meegaan met de tijd. Uiteraard verliezen we onze kernwaarden kwaliteit, smaak en een persoonlijke aanpak daarbij niet uit het oog!